Πpи нaтиcĸaнe нa „X“, или aĸo пpoдължитe дa paзглeждaтe caйтa, Bиe пpиeмaтe вcичĸи биcĸвитĸи, чиятo цeл e пoдoбpявaнe нa нaвигaциятa, aнaлизa нa пoтpeблeниeтo и yчacтиe в пpoвeждaнeтo нa paзлични мaгĸeтингoви ĸaмпaнии.

Препарати за канали

Препаратите за канали са една все по-популярна и широко използвана продуктова категория през последните години. Благодарение на тези препарати отпушването на каналите у дома (или на всяко друго място) протича много по-бързо, лесно и ефективно. Освен че ви спестяват значително количество време и усилия, препаратите за канали премахват риска от по-сериозни запушвания и проблеми, свързани с вашата канализационна система. В следващите редове ще научите кои са основните видове препарати за канали, предлагани на пазара, и как да ги използвате по най-правилния начин. В допълнение, ще бъдат изведени ползите и преимуществата за вас от закупуването на препарати за канали от онлайн платформата Preparati.bg.


Препарати за канали – основни видове и отличителни характеристики


Препарат за канал 1
Препарати за канали
Главната класификация на препаратите за канали се извършва според типа на веществата в състава им. На базата на този фактор препаратите за канали се разделят на два вида – биоензимни и химически. Нека да видим какви са особеностите и отличителните характеристики на всяка от споменатите групи препарати за канали:


1. Биоензимни препарати за канали – макар и да не са толкова силни колкото химическите, биоензимните препарати за канали ще ви свършат работа при проблеми с мазнини и като цяло често срещащи се в дома запушвания. Основното им преимущество е, че са направени от чисти природни продукти и не съдържат никакви химикали, киселини и други подобни вещества. Това прави биоензимните препарати за канали напълно безопасни за човешкото здраве. В допълнение, при тях много по-рядко се срещат неприятните и отблъскващи миризми, които са характерни за химическите препарати за канали.


2. Химически препарати за канали – фактът, че са съставени от силни химически вещества, прави въпросните препарати за канали ефективни при справянето с по-сериозни запушвания и проблеми с канализационната система. От друга страна обаче, трябва да сте внимателни при употребата на химически препарати за канали, особено когато става въпрос за дома ви. Боравенето с химическите препарати за канали е нужно да става съобразно описаните от техните производители инструкции и добрите практики, свързани с грижата за човешкото здраве и сигурност. Повече за въпросните практики ще научите в следващата част от текста.


Съвети и полезни практики при употребата на препарати за канали


Съветите и полезните практики, които ще изведем по-надолу са свързани както с получаването на максимални резултати от използването на препаратите за канали, така и с гарантирането на вашето здраве и това на близките ви хора. Разбира се, въпросните съвети и практики се отнасят в по-голяма степен за химическите препарати за канали, работата с които винаги носи малко повече рискове. Така или иначе ето какво трябва да имате предвид във връзка с употребата на препарати за канали:


- четете инструкциите – това е първото и основно правило, независимо за какъв тип или модел препарат за канали става въпрос. Инструкциите, дадени от производителя върху опаковката на продукта, ще ви помогнат в редица аспекти. На първо място, от тях ще разберете каква е точната доза от конкретния препарат, която би била максимално ефективна във връзка с отпушването на вашите канали. Овен това надписите върху опаковката ще ви дадат информация какви вещества се съдържат в препарата за канали, колко време след слагането му не е препоръчително да се влиза в помещението, дали е нужно специално проветряване и т.н.


- използване на предпазни средства – тази практика е тясно свързана с употребата на химически препарати за канали. При работата с подобен тип продукти трябва да сте една идея по-внимателни поради съдържащите се в тях киселини и други вещества, представляващи риск за човешкото здраве. Именно затова е препоръчително да използвате предпазни средства, защитаващи тялото ви от контакт с въпросните вещества. Такива предпазни средства са например ръкавиците, специалната маска и очила. От вас зависи да прецените кои части от тялото ви са изложени на най-голяма опасност и да вземете съответните мерки, за да ги защитите.


- финализиране на процеса – изсипали сте съдържанието на съответния препарат в канала, изчакали сте необходимото за пълноценното му действие време и сте измили с вода. Това ли е всичко, което се изисква от вас за успешното финализиране на процеса по отпушване на канала със специализиран препарат? Не съвсем или поне невинаги. Хубаво е да наблюдавате съответния канал няколко минути след измиването на препарата с вода. Ако от него започнат да изтичат отпадъчни води, ви препоръчваме да продължите с изплакването, докато изцяло се възвърне нормалната работа на канализацията. Сaмо така ще сте напълно сигурни, че процесът е завършил успешно, а проблемите с канализацията ви са напълно разрешени.


Препарати за канали от Preparati.bgВ най-големия български сайт за препарати ще откриете и множество продукти, предназначени за вашите канали. Ето какви предимства ще получите от пазаруването на препарати за канали именно от Preparati.bg:


Богата и разнообразна продуктова гама – в Preparati.bg е налична богата и разнообразна продуктова гама от препарати за канали. В това число биоензимни препарати за разграждане на мазнини, както и химически такива, справящи се успешно с отпушването и изчистването на всякакви канали. Независимо колко сериозен е проблемът ви и дали става въпрос за каналите в дома ви, на работното място или в индустриална зона, сме сигурни, че тук ще намерите подходящия препарат, който ще ви помогне за възвръщането на нормалната им работа.


Удобството на онлайн пазаруването – Preparati.bg ще ви предостави всички удобства и преимущества на онлайн пазаруването. Процесите по търсене на подходящ артикул и по закупуването му в нашата онлайн платформа са максимално улеснени с оглед спестяването на време и усилия за потребителя. Благодарение на Preparati.bg ще забравите за досадните и продължителни обиколки по специализираните магазини и търговски обекти, свързани с откриването на препаратите за канали, от които се нуждаете.Бързите доставки – и не на последно място, Preprati.bg ще ви гарантира максимално бързи доставки на поръчаните от вас препарати за канали. В своя клиентски профил можете да следите по всяко време статуса на поръчката си. А ако стойността на въпросната поръчка превишава 100 лв, доставката е напълно безплатна за всички наши клиенти, намиращи се на територията на град София.


Препарати за канали – основни видове и отличителни характеристики

Съвети и полезни практики при употребата на препарати за канали

Препарати за канали от Preparati.bg

Покажи:
Сортирай по:

Mикробиологичен препарат за отпушване на канали BAC Unblocking

BAC UNBLOCKING AGENT Микробиологичен препарат за отпушване и разграждане на наслагвания в канализаци..

29.76лв Без данък: 29.76лв

Био eнзимен препарат за почистване на канали Micropan Balsamfer DM концентрат

Описание: Био eнзимен препарат за почистване на канали Micropan Balsamfer DM концентрат от Eurovix,..

31.50лв Без данък: 31.50лв

Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини Екосол Макси 1.2кг

  Описание:Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини Екосол Макси. Подходящи за мазноуловит..

35.00лв Без данък: 35.00лв

Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини Екосол Макси 20гр

  Описание:Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини. Подходящи за мазноуловители, колектор..

32.00лв Без данък: 32.00лв

Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1.2 кг

Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1.2 кг.  Предназнач..

35.00лв Без данък: 35.00лв

Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1кг

Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1кг. Предназначение: Ус..

32.00лв Без данък: 32.00лв

Препарат за обезмирисяване Аерхитон 500мл

ПредназначениеЕлиминира лоша миризма (изпражнения, урина, развалена храна, гниеща материя, петролни ..

29.20лв Без данък: 29.20лв

Препарат за отпушване на канали Sano

Предназначение: Препарат за отпушване на канали Sano Drain. Разтваря мазнини, отпушва и предот..

4.90лв Без данък: 4.90лв

Препарат за отпушване на канали в баня HG 1л

HG течен препарат за отпушване на канали в баняHG течен препарат за отпушване на тръби е абсолютно б..

8.30лв Без данък: 8.30лв

Препарат за отпушване на канали и премахване на миризми Био каналин 200гр

Описание: Препарат за отпушване на канали и премахване на миризми Био каналин 200гр е биое..

11.00лв Без данък: 11.00лв

Препарат за отпушване на канали с топла вода Max Cleaner

Описание:Препарат за отпушване на канали.Отпушва незабавно с гореща вода.Не уврежда пластмасови и ме..

1.10лв Без данък: 1.10лв

Препарат за отпушване на канали със студена вода Max Cleaner

Описание: Препарат за отпушване на канали.Отпушва незабавно със студена вода.Не уврежда пластмасови ..

1.30лв Без данък: 1.30лв

Препарат за отпушване на кухненски канали HG 1л

HG препарат за отпушване на кухненски мивкиПоради изхвърлянето на хранителни остатъци при миенето на..

15.80лв Без данък: 15.80лв

Препарат за разграждане на мазнини SUKAClean-GR/C 1кг

Описание: SПрепарат за разграждане на мазнини SUKAClean-GR/C 1кг е прахообразен препар..

88.00лв Без данък: 88.00лв

Препарат за силно запушени канали HG Duo 1л

HG двоен отпушващ препаратСпециалистите на HG са разработили HG двоен отпушващ препарат специално за..

20.80лв Без данък: 20.80лв