Πpи нaтиcĸaнe нa „X“, или aĸo пpoдължитe дa paзглeждaтe caйтa, Bиe пpиeмaтe вcичĸи биcĸвитĸи, чиятo цeл e пoдoбpявaнe нa нaвигaциятa, aнaлизa нa пoтpeблeниeтo и yчacтиe в пpoвeждaнeтo нa paзлични мaгĸeтингoви ĸaмпaнии.

Препарати за почистване на санитарни помещения

Препаратите за почистване на санитарни помещения включва много форми на продукти. Независимо от формата, продуктите са предназначени да поддържат чисти и приятни санитарните помещения. Някои продукти от категорията препарати за почистване на санитарни помещения също така са дезинфектанти.


В категорията препарати за почистване на санитарни помещения са включени сгъстени течности, които се прикрепят към стените на тоалетната чиния, също така освежители, които държат санитарното помещение свежо, както и различни форми на препарати за почистване на санитарни помещения, които освобождават активни съставки с всяко пускане на водата в тоалетна, след поставяне вътре в казанчето. 


Повърхностно активните вещества плюс окислители или киселини са основните съставки за отстраняване на замърсяванята при препарати за почистване на санитарни помещения. Наличието на киселини или секвестранти улеснява отстраняването на петна, причинени от твърди отлагания на вода и котлен камък. Специфични органични петна се почистват от окислителните вещества, присъстващи в някои продукти от категорията препарати за почистване на санитарни помещения. Средствата за почистване на тоалетни чинии с дезинфекциращо действие съдържат антимикробни вещества, като кватернерни амониеви соли. За да разтвори упорита ръжда и котлен камък, някои продукти от категорията препарати за почистване на санитарни помещения могат да съдържат силни киселини като солна киселина. Препаратите за почистване на санитарни помещения съдържащи натриев хипохлорит като окислител също включват алкали, като натриев хидроксид, натриев метасиликат или натриев карбонат. Повечето препарати за почистване на санитарни помещения съдържат приятни аромати.

Покажи:
Сортирай по:

Препарат за общо почистване Hyssopus Море 1.5л

За професионална и масова употреба. КонцентратПредназначение: за почистване на подове, ламинат, парк..

3.70лв Без данък: 3.70лв

Препарат за общо почистване Hyssopus Цветя 1.5л

Препарат за общо почистване Hyssopus Цветя 1.5л за професионална и масова употреба. КонцентратПредна..

3.70лв Без данък: 3.70лв

Спрей за почистване на котлен камък от фаянс, теракот и др. Hyssopus

Спрей за почистване котлен камък от фаянс, теракот и др. Hyssopus за професионална и масова употреба..

4.20лв Без данък: 4.20лв

Универсален почистващ препарат Sano "Пръскай и бърши"

Предназначение: Почиства всякакви повърхности от мазнини и мръсотия без изплакване, с подобрена ант..

3.40лв Без данък: 3.40лв

Универсален почистващ препарат Еко Профи 0.650л

Описание: Универсален почистващ препарат Еко Профи 0.650л.ЕКОПРОФИ – концентрат – нископен..

7.00лв Без данък: 7.00лв