Πpи нaтиcĸaнe нa „X“, или aĸo пpoдължитe дa paзглeждaтe caйтa, Bиe пpиeмaтe вcичĸи биcĸвитĸи, чиятo цeл e пoдoбpявaнe нa нaвигaциятa, aнaлизa нa пoтpeблeниeтo и yчacтиe в пpoвeждaнeтo нa paзлични мaгĸeтингoви ĸaмпaнии.

Сапуни за пране

Сапуните за пране и перилните препарати са от съществено значение за личното и обществено здраве. Чрез сапуните за пране и тяхната способност да премахнат и отстранят мръсотията от повърхността, те допринасят за добрата лична хигиена с:

  • Сапуните за пране, намаляване на наличието на микроби, които причиняват инфекциозни заболявания;
  • Сапуните за пране удължават живота на дрехите, приборите за хранене, бельото, повърхности и обзавеждане;
  • Сапуните за пране,направи домовете и работните места по-приятни;

Сапуните за пране и перилните препарати, намиращи се в дома, могат да бъдат групирани в четири основни категории: лично почистване, пране, миене на съдове и почистване на дома. При сапуните за пране във всяка категория са налице различни видове продукти, формулирани със съставки, избрани да изпълняват широка почистваща функция, както и да имат свойства, специфични за сапуните за пране. Познаването на различните сапуните за пране и техните съставки ви помага да изберете правилния продукт за сапуни за пране.Голямо разнообразие на сапуни за пране на ниска цена с бърза доставка. Изберете правилния сапун за пране за идеален резултат без усилие.


При нас ще откриете голяма селекция от прахове за пране, течни перилни препарати, капсули за пране, омекотители за пране, сапуни за пране, специализирани перилни препарати и препарати за петна. Най- големия Български сайт за препарати, гарантирано качество на добри цени. Всички оферти на едно място! Поръчай онлайн и вземи с доставка до вашата врата.

Няма продукти в тази категория.