Πpи нaтиcĸaнe нa „X“, или aĸo пpoдължитe дa paзглeждaтe caйтa, Bиe пpиeмaтe вcичĸи биcĸвитĸи, чиятo цeл e пoдoбpявaнe нa нaвигaциятa, aнaлизa нa пoтpeблeниeтo и yчacтиe в пpoвeждaнeтo нa paзлични мaгĸeтингoви ĸaмпaнии.

Перилни препарати

Перилните препарати са продукти, които използваме доста често в своето ежедневие. Без тях дрехите ни не биха били толкова чисти, меки, добре запазени и с приятен аромат. С времето производството на перилни препарати се развива и усъвършенства все повече, водейки до появата на нови и още по-ефективни продукти на пазара. В следващите редове ще разгледаме основните типове перилни препарати, техните особености и отличителни характеристики. В допълнение, ще разберете защо закупуването на перилни препарати от онлайн платформата Preparati.bg е най-удачният избор за вас като потребители.


Перилни препарати – типове и особености


Капсули за пране – те са сред типовете перилни препарати, чиито популярност и употреба нарастват значително през последните години. Причините за това се крият най-вече в лесното им приложение и видимите положителни ефекти, които те носят върху състоянието на дрехите. И все пак трябва да обърнете внимание на няколко неща при употребата на капсулите като перилен препарат. Тъй като всяка отделна капсула си има свои собствени свойства и характеристики, винаги преди слагането в пералнята четете инструкциите за използването й. Също така не оставяйте подобен тип перилни препарати в обсега на малки деца, тъй като предвид вида и формата им е доста вероятно малчуганите да ги погълнат.Перилни препарати 1
Перилни препарати - прах за пране
Омекотители за пране – перилни препарати, които имат специфични функции и приложения, свързани с омекотяването на дрехите и тяхното напасване към нуждите на човешката кожа. Обикновено омекотителите се използват като допълнителен перилен препарат, комбиниран с праха за пране или течните перилни препарати. В онлайн платформата Preparati.bg ще намерите богата и разнообразна гама от перилни препарати от типа „Омекотители за пране“. В зависимост от личните си изисквания и предпочитания, бихте могли да си изберете омекотители за пране с включена допълнителна функция „ароматизиране“. Освен че ще направят дрехите ви по-меки и комфортни, тези омекотители ще оставят свеж и много приятен аромат по тях.

Прах за пране – прахът за пране е традиционният и най-често използван перилен препарат, когато става въпрос за пране в автоматични машини (или перални). Той също така може да се използва при ръчно пране на дрехи. Съобразете своя избор на перилен препарат от тази категория с фактори като цвета на дрехите и степента на замърсяването им. В Preparati.bg можете да разгледате цялата налична гама от прахове за пране от различни марки и с разнообразни свойства и характеристики, и да прецените кой точно артикул отговаря най-добре на нуждите ви и особеностите на дрехите, които носите.Перилни препарати за петна – перилните препарати за петна са предназначени за случаите,в които сте допуснали вашите дрехи да бъдат сериозно изцапани. Няма значение дали става въпрос за пропуснато мастило от писалката, която обикновено държите в джоба си, или пък за накапване при консумиране на храна или освежаване с любимата напитка. Надеждният и ефективен перилен препарат за петна би трябвало да се справи успешно с подобни проблеми. Разбира се, препоръчително е да го използвате във възможно най-кратък период от време след самото изцапване на дрехата. Всички перилни препарати за петна, предлагани в Preparati.bg, са произведени в Европейския съюз, където стандартите за качество са изключително високи, и гарантират получаването на продукти с възможно най-добри характеристики.


Сапуни за пране – освен за миене на ръце и цялостна лична хигиена на човека, сапуните могат да бъдат използвани и като перилни препарати. Макар ролята им като перилни препарати през последните години да е силно ограничена и свързана главно с ръчното пране на дрехи, е добре всеки един потребител да е наясно с ползите и преимуществата, които са способни да му донесат те. Истината е, че сапуните са сред най-ефективните перилни препарати по отношение на елиминирането на вредните микроорганизми, причиняващи инфекциозни заболявания. В допълнение, те правят дрехите по-здрави и устойчиви, и удължават живота им във времето.


Специализирани перилни препарати - в този раздел сме отделили специализирани продукти от категория „Перилни препарати“, предназначени да отговорят на личните и професионалните нужди на максимално широк кръг от потребители. Сред тях има както перилни препарати със сравнително универсално приложение, така и артикули с по-тясна специализация. Белини за избелване на дрехи, перилни препарати за воалени бели завеси, продукти за вълна, коприна и деликатни тъкани, и т.н. Просто решете от какво точно имате нужда и намерете най-подходящия за вас артикул от раздела „Специализирани перилни препарати“ в Preparati.bg.


Течни перилни препарати – течните перилни препарати се използват при пране с напълно автоматични перални машини. Те са доста удобни, когато е нужно директно третиране на петна, тъй като е възможно просто да бъдат излети върху съответното петно или зацапване, и ефектът им да подейства в пълна степен преди изплакването с вода. Друго преимущество на течните перилни препарати е, че оказват въздействие само и единствено върху петната, без по някакъв начин да променят или деформират цветовете на дрехите. В онлайн платформата Preparati.bg ще откриете богата колекция от течни перилни препарати, принадлежащи към каталозите на популярни и утвърдени марки, които са доказали във времето качеството и надеждността на своите продукти.Перилни препарати от Preparati.bg


Перилни препарати от Preparati.bg: удобството на онлайн пазаруването – благодарение на Preparati.bg ще усетите цялото удобство и комфорт от онлайн пазаруването на артикули от категория „Перилни препарати“. Вече няма да ви се налага да обикаляте множество физически търговски обекти, докато намерите подходящите перилни препарати за своите нужди и изисквани я. Просто ще седнете на лаптопа или домашния си компютър, ще разгледате богатата колекция от перилни препарати, налична в Preparati.bg, и ще си поръчате набелязания продукт.Перилни препарати от Preparati.bg: бързи доставки – ние от Preparati.bg сме се погрижили поръчаните продукти да пристигат възможно най-бързо при нашите клиенти. Когато направите конкретна поръчка, можете да следите по всяко време нейния статус в клиенткия си профил. Посредством имейл за „Завършена поръчка“ ще ви бъде предоставен и номерът на товарителницата, с която ще се достави пратката. Ако общата стойност на поръчката ви е над 100 лв, доставката е напълно безплатна за територията на град София.


Перилни препарати от Preparati.bg: периодични промоции – периодично в Preparati.bg се правят намаления и отстъпки в цените на определени артикули. Следете тези предложения в раздел „Промоциии“ и ще имате възможност да се сдобиете с най-качествените и надеждни перилни препарати на изгодни за вас цени.

Перилни препарати – типове и особености
Перилни препарати от Preparati.bg
Покажи:
Сортирай по:

Eкологичен течен перилен препарат BIONUR със сапунено орехче 1л

Описание: * Eкологичен течен перилен препарат BIONUR със сапунено орехче 1000 ml* Естествено природ..

13.00лв Без данък: 13.00лв

Oмекотител Sano Maxima Advance 2л

Описание: Oмекотител Sano Maxima Advance 2л. 4 действия в 1 продукт: омекотява, ароматизир..

9.20лв Без данък: 9.20лв

Oмекотител Sano Maxima Sensitive 2л

Описание: 4 действия в 1 продукт: омекотява, ароматизира, улеснява гладенето. Омекотителит..

9.50лв Без данък: 9.50лв

Oмекотител Sano Maxima Ultra Fresh 2л

Описание:Oмекотител Sano Maxima Ultra Fresh 2л - омекотява, запазва тъканите и хигиенизира; с д..

9.50лв Без данък: 9.50лв

Oмекотител истинска свежест Apta Adoucissant

Описание:С новия омекотител на Апта  истинска свежест ще преоткриете чистя и ободряващ въздух с..

9.10лв Без данък: 9.10лв

Tечен перилен препарат концетрат за черно пране Apta Black 3л

Описание: Apta Black Ви осигурява безупречно чисто пране като предпазва черните и тъмните цветове, б..

17.30лв Без данък: 17.30лв

Tечен препарат за бяло и цветно пране Apta Advance 3л

Описание:Tечен препарат за бяло и цветно пране Apta Advance 3л планинска свежест.Течния препара..

17.30лв Без данък: 17.30лв

Tечен препарат за пране с марсилски сапун Apta Sensitiv 1,5л

Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Машинно пране: 1 капачка =30 мл. При мека во..

18.30лв Без данък: 18.30лв

Tечен препарат за пране с марсилски сапун Apta Sensitiv 5л

Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Tечен препарат за пране с марсилски сапун Apta Sen..

30.80лв Без данък: 30.80лв

Tечен препарат за цветно пране Apta Color 3л

Предназначение: Течния препарат Апта осигурява безупречна чистота на цветни и тъмни тъкани. Съдържа..

17.30лв Без данък: 17.30лв

Белина за баня и избелване на дрехи Hyssopu Ultra Power Лимон 1.250л

Предназначение:Гелообразен препарат с аромат на лимон за почистване на фаянс, теракот, мрамор, мозай..

3.80лв Без данък: 3.80лв

Белина за баня и избелване на дрехи Hyssopus Ultra Power Гора 1.250л

Предназначение:Гелообразен препарат с аромат на гора за почистване на фаянс, теракот, мрамор, мозайк..

3.80лв Без данък: 3.80лв

Белина за баня и избелване на дрехи Hyssopus Ultra Power Цветя 1.250л

Описание:За професионална и масова употреба. Концентрат.Предназначение:Гелообразен препарат с аромат..

3.80лв Без данък: 3.80лв

Белина за гел пране Endless Ultra 750мл

Описание:Хлорактивна гелова течност с приятен боров аромат. Вашият безспорен съюзник в домакинс..

2.70лв Без данък: 2.70лв

Био препарат с активен кислород за избелване и премахване на петна Sonett 450гр

Описание:Препарат за избелване и премахване на петна, модулна система – действа при изпиране с те..

9.30лв Без данък: 9.30лв