Πpи нaтиcĸaнe нa „X“, или aĸo пpoдължитe дa paзглeждaтe caйтa, Bиe пpиeмaтe вcичĸи биcĸвитĸи, чиятo цeл e пoдoбpявaнe нa нaвигaциятa, aнaлизa нa пoтpeблeниeтo и yчacтиe в пpoвeждaнeтo нa paзлични мaгĸeтингoви ĸaмпaнии.

Био почистващи препарати

Защо да заложите на био почистващи препарати?През последните години става все по-актуална тенденцията за преминаване към природосъобразен начин на живот и грижа за средата, която ни заобикаля. Тази тенденция не подминава и сферата на почистващите препарати, които по принцип се смятат за продукти, които отделят значително количество вредни вещества. Именно като част от нея се появяват продуктите с етикет „био“. Био почистващите препарати обаче съвсем не са просто една модерна категория продукти, залагането на която би ви спечелила добър имидж пред околните. Био почистващите препарати са способни да донесат редица ползи и преимущества за здравето на вас и вашите близки, за чистотата на средата, в която живеете, както и за цялостния ви принос към обществото. Ето защо да изберете био почистващите препарати:


Био почистващи препарати 1
Био почистващи препарати - гел
1. Био почистващи препарати: добро решение за здравето ви – основната отличителна характеристика на био почистващите препарати е, че не съдържат силни химикали, които биха могли да имат вредно влияние върху човешкото здраве. Това се отнася в особено голяма степен за хората, страдащи от астма и различни алергии. Стандартните почистващи препарати са способни да подсилят нежеланите симптоми при подобни заболявания и да предизвикват сериозен дискомфорт за човека. Благодарение на продуктите от категория „био“ обаче, подобен риск ще бъде избегнат и вие няма да имате никакви колебания или притеснения във връзка с редовните дейности по чистене на дома.


2. Био почистващи препарати: надеждна защита за децата – особено уязвими на химикалите, съдържащи се в стандартните почистващи препарати, са децата. Телата и организмите на малчуганите все още не са достатъчно силни и лесно могат да бъдат раздразнени от външни фактори и влияния. Затова е препоръчително при чистене на детската стая да се използват продукти от категорията „био“. Така ще бъдете сигурни, че средата в тази стая ще остане напълно чиста, сигурна и приятна за вашето малко съкровище.


3. Био почистващи препарати: приятни аромати – в голяма част от био почистващите препарати се съдържат естествени масла. Освен че имат дезинфекциращо въздействие по отношение на бактериите и микроорганизмите, тези естествени масла носят много приятни аромати. Аромати, които се разпространяват във въздуха при използване на съответния био почистващ препарат. В този смисъл био почистващите препарати ще допринесат за създаването не само на по-здравословна и сигурна среда, но и на по-свежа атмосфера във вашата къща или апартамент.


4. Био почистващи препарати: обществен принос – и не на последно място, важно е всеки от нас да дава своя принос към запазването на естествената среда за живот на планетата. Един прост и лесен начин да направите това е посредством използването на био почистващи препарати. Благодарение на био почистващите препарати в атмосферата ще се отделят значително по-малко вредни вещества, а домът ви ще си е все така свеж, чист и спретнат.


Използване на био почистващите препарати – полезни съвети и препоръки

Продължаваме с няколко полезни съвета и препоръки относно избора и последващата употреба на продуктите от категория „Био почистващи препарати“. Тези съвети и препоръки ще ви помогнат да получите максимална полза както за чистотата на дома си, така и за личното ви здраве и това на близките ви хора. Вижте какво имаме предвид:


- използване на био почистващите препарати: преглеждайте описанията и етикетите – когато става въпрос за това дали даден почистващ препарат наистина принадлежи към категорията „био“, не се доверявайте само и единствено на думите на търговеца или на гръмките заглавия в онлайн платформите. Съветваме ви да преглеждате внимателно етикетите със съдържанието на въпросните артикули, за да се уверите, че в тях наистина няма нежелани съставки и вещества. От друга страна, във всяка надеждна онлайн платформа също би трябвало да има описание на отделните био почистващи препарати, в което да е включен и техният състав.


- използване на био почистващите препарати: не ги оставяйте на достъпни за малките деца места – въпреки че говорим за био почистващи препарати, това не бива да ви успокоява дотолкова, че да забравите напълно за предпазните мерки във връзка с малките деца. В никакъв случай не е препоръчително въпросните продукти да се оставят на достъпни за малките деца места. Не забравяйте все пак, че в ранна детска възраст малчуганите все още не са наясно как да се пазят и биха могли да пият или да си напръскат лицето със съответния био почистващ препарат.


- използване на био почистващите препарати: чистете редовно – био почистващите препарати (и не само) са най-ефективни, когато с тях се чисти редовно и не се позволява в отделните стаи или помещения да бъдат натрупани големи количества мръсотия. Така че ви съветваме да правите малки, но редовни чистения на определени точки от дома си. След като сте се запасили с био почистващи препарати, няма от какво да се притеснявате по отношение на отделяните вредни вещества или неприятните миризми, нали?


- използване на био почистващите препарати: реагирайте веднага на зацапвания по мебели – когато разлеете някаква течност и се получи петно или зацапване по определена мебел, трябва да реагирате веднага. Третирайте по най-бързия начин засегнатото място с влажна кърпа и подходящ био почистващ препарат. Отлагането на това действие във времето само ще усложни нещата и ще направи петното доста по-трудно (а понякога и невъзможно) за премахване.


Био почистващи препарати от Preparati.bg


Био почистващи препарати от Preparati.bg: богата и разнообразна продуктова гама – Preparati.bg е най-големият български сайт за препарати и предлага на своите потребители изключително богата и разнообразна гама в конкретната продуктова категория. В раздел „Био почистващи препарати“ ще откриете продукти с различни приложения, марки и ценови класове, и ще имате възможност да изберете този, който най-добре отговаря на нуждите и изискванията ви.


Био почистващи препарати от Preparati.bg: експресна и бърза доставка – поръчвайки си био почистващ препарат от Preparati.bg, вие си гарантирате получаването му в максимално съкратени срокове. Чрез вашия клиентски акаунт можете да следите във всеки един момент статуса на поръчката ви. В последния имейл за „Завършена поръчка“ ще ви бъде предоставен номерът на товарителницата, с която ще се достави пратката. При обща стойност на поръчката над 100 лв, доставката е напълно безплатна за територията на град София.


Био почистващи препарати от Preparati.bg: достъпни цени – в Preparati.bg ще откриете био почистващи препарати на достъпни цени, които изцяло отговарят на финансовите ви възможности. Съветваме ви да следите и раздела „Промоции“, където редовно се публикуват наличните към съответния момент намаления и промоционални оферти.


Изберете Preparati.bg и си гарантирайте получаването на най-качествените и ефективни био почистващи препарати на изгодни за вас цени!


Защо да заложите на био почистващи препарати?

Използване на био почистващите препарати – полезни съвети и препоръки

Био почистващи препарати от Preparati.bgПокажи:
Сортирай по:

Био гел за почистване на тоалетна AlmaWin 500мл

Описание: - Препаратът на AlmaWin за почистване на тоалетна е преминал успешно дерматологични тесто..

8.40лв Без данък: 8.40лв

Био гел за почистване на тоалетна Bentley Organic 1л

Описание:За почистване на тоалетната чиния. За да отворите-стиснете основата на капачката на обознач..

15.95лв Без данък: 15.95лв

Био гел за почистване на тоалетна Real Green 750мл

Описание: Реал зелени чисти тоалетни. Био гел за почистване на тоалетна Real Green 750мл-премахва ко..

3.90лв Без данък: 3.90лв

Био гел за почистване на тоалетна Sonett 750мл

Описание:Био гел за почистване на тоалетна Sonett 750мл. Съдържа масла от иглолистни дървета, отстра..

9.00лв Без данък: 9.00лв

Био гел за премахване на петна SodaSan 200мл

Описание: Био растителен сапун*15-30%, алкохол 5-15%, глицерин* и етерични масла< 5%,  вар, ..

8.30лв Без данък: 8.30лв

Био крем за почистване на мивки, керамични котлони и други Sonett 500мл

Описание: Крем за почистване Sonett е специално създаден за онези, които предпочитат течния препар..

9.30лв Без данък: 9.30лв

Био обезмаслител Klar универсален 500мл

Описание: -Универсален обезмаслител на “Klar” почисва кухня и съдове, без проблем почиства и пр..

12.50лв Без данък: 12.50лв

Био почистващ препарат за подови настилки Real Green 1л

Описание:Препарат за почистване на подове ”Реал  зелени чисти подове”. Подходящ за плочки, лами..

3.90лв Без данък: 3.90лв

Био почистваща течност за прозорци и стъкла Bentley Organic 500мл

Описание:За почистване на прозорци, огледала и други стъклени повърхности. Напръскайте обилно, след ..

11.95лв Без данък: 11.95лв

Био прах за почистване на мивки, керамични котлони и други Sonett 500гр

Описание:Био прах за почистване на мивки, керамични котлони и други Sonett 500гр. Ефективен, изключи..

9.10лв Без данък: 9.10лв

Био препарат за отстраняване на котлен камък Sonett 1л

Описание:Био препарат за отстраняване на котлен камък Sonett 1л • За отстраняване на котлен камъ..

10.90лв Без данък: 10.90лв

Био препарат за почистване на баня AlmaWin 100мл

Препарат за почистване на баня AlmaWin 100мл. Препаратът на AlmaWin за почистване на баня е пр..

3.80лв Без данък: 3.80лв

Био препарат за почистване на баня AlmaWin 500мл

Описание:Препаратът на AlmaWin за почистване на баня е преминал успешно дерматологични тестове – нап..

11.30лв Без данък: 11.30лв

Био препарат за почистване на баня и кухня Sonett 500мл

Описание• Почиства бързо и ефикасно варовик, мазнина, замърсяване по арматури, плочки, фаянс и ..

12.40лв Без данък: 12.40лв

Био препарат за почистване на подови настилки AlmaWin 500мл

Описание:Концентратът на AlmaWin за под е преминал успешно дерматологични тестове – направени от ..

10.40лв Без данък: 10.40лв